​Hobro Vinterbadeklub fik indviet deres nye mobile sauna

Med donation fra blandt andet Svend Nielsen & Herdis Myginds Fond på 25.000 kr. har Vinterbaderne fra Hobro nu fået deres mobile sauna. På kanten af Mariagerfjord blev den indviet lørdag d. 23. september med taler og en reception.

Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond er skabt til at støtte lokale initiativer i Mariagerfjord kommune som ikke nyder kommunalt støtte. Oftest gør donationen fra Fonden en stor forskel for de frivillige kræfter, der forsøger at få et projekt gennemført.

Den nye sauna skal skabe mere fællesskab og nye medlemmer

Formand Peter Lauritz Schaarup, der har stået for indsamling af pengene, fremhævede at noget af det vigtigste er at medlemmerne nu har fået et fælles sted de kan gå i sauna efter en dukkert i fjorden. Han forventer der skaber endnu mere sammenhold og tiltrækker nye medlemmer til den friske fritidsbeskæftigelse det er at hoppe i vandet den kolde del af året.

Mobil sauna skaber nye muligheder

Tanken om at lave den nye sauna, som en mobil trailer, skal gøre det muligt for foreningen at komme ud til andre arrangementer og fortælle om vinterbadning. Det kan også være mobilsaunaen kan indgå i Open By Night arrangementer eller i forbindelse med sportsbegivenheder i lokalområdet.

Hobro Vinterbadeklub har medlemstilgang og et stærkt fællesskab som sørger for at saunaen er klar tirsdag og torsdag fra kl. 18-21 og søndag fra kl. 8-12 Du finder mere om vinterbadning her - https://hobrovinterbadeklub.dk/