Ældresagen i Ardens frivillige får nyt el køretøj af fond

Ældresagen i Arden har mange aktiviteter som kommer områdets ældre til gode. En af disse ting er skubbeholdet, som fra maj til oktober tager beboerne på plejehjemmet Myhlenbergparken i Arden med på gåture rundt i byen.

Uden godt materiel er det svært at tage alle med ud på den ugentlige tur og derfor fik Gerda Toft den ide at søge 34.600 kr. til en ny el transportkørestol af Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond.

Den indkøbte el transportkørestol er nu taget i brug og den fungerer perfekt for både skubberne, der sparer på kræfterne på turen rundt i Anden og personen der sidder i den, har en særdeles komfortabel tur.

​Turene går forskellige steder hen og et af favoritstederne er dyrehaven i Arden hvor der ofte holdes hvil halvvejr med kaffe og kage i bålhytten.

​Sidste gang turen gik dertil lavede personalet fra Myhlenberg parken pandekager med godt med syltetøj til alle der deltog i turen.

Det gode initiativ kører på 7 år og der skal være rigtig dårligt vejr for at ugens tur aflyses. Selv sent i oktober kan det lade sig gøre ved at deltagerne er pakket godt ind i kørestolsposer og varmt tøj.

Svend Nielsen og Hedis Myginds Fond har som målsætning at støtte ting i Mariagerfjord kommune, som ikke er støttet af andre organisationer eller det offentlige.

​Se mere om mulighederne for at søge påhttps://nielsenogmygindfond.dk